FORRETNINGSBETINGELSER

Generelle oplysninger
Xolight.dk
CVR nr.: 25494067
Adresse: Hørskætten 18, DK-2630, Taastrup København
E-mail adresse: info@xolight.dk
Telefonnummer: 3920 5084
Etableringsår: 2000

Kundeservice
Du kan kontakte os på tlf.: 3920 5084 (Mandag-fredag: 10:00-16:00) eller på info@xolight.dk, som vi besvarer indenfor 2 timer i hverdagen.

Handelsbetingelser

Bestilling

På xolight.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder også bestilling i vores fysiske butik, bestilling via telefon eller e-mail.

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@xolight.dk.dk.

For at foretage et køb på xolight.dk skal du igennem 5 trin:
1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kurven.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg betalings- og forsendelsesmetode.
4. Læs og godkend vores handelsbetingelser.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend beløbet.

Betaling
Alle priser på xolight.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende, da websitet opdateres dagligt. Når du handler med xolight.dk indgås aftaler på dansk.

På xolight.dk kan der betales med:

 • Dansk udstedt Visa-Dankort –
 • Dansk udstedt Visa Electron –
 • Dansk udstedt Mastercard –
 • Pengeoverførsel –
 • Udenlandsk udstedt Visa / Visa Electron –
 • Udenlandsk udstedt Mastercard –

Bankoverførsel Obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor
Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra xolight.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Aftaleindgåelse
Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig. Nederst på din ordrebekræftelse kan du ligeledes finde et link til handelsbetingelserne.

På xolight.dk kan købsaftaler med børn og unge under 18 år kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

Alle kontrakter indgås på dansk.

Levering
Alle ordrer leveres fragtfrit, medmindre andet er angivet. Klik her for at læse mere om priser for fragt og levering.

Leveringstiden for lagervarer er normalt 2-5 dage, med mindre andet er angivet.

Levering anses for sket, når du har fået varen udlevet.

BEMÆRK: Leveringstilbuddet gælder kun til brofaste øer, ikke for Grønland, Færøerne, Bornholm m.fl. samt Norge, Sverige og øvrige udland. For udland og ikke brofaste øer, afgiver vi dog gerne et fragttilbud og sørger for levering mod betaling. For nærmere tilbud, kontakt os på mail: info@xolight.dk.

Ved afhentning af varer hos Bad & Stil ApS Warehouse bliver der IKKE opkrævet ekspeditionsgebyr. Ved afhentning hos vores Partner Bad & Stil ApS Showrooms bliver der heller IKKE opkrævet ekspeditionsgebyr, gælder dog kun for varer under 30 kg. Varer over 30 kg. kan kun afhentes hos vores partner Bad & Stil ApS Warehouse efter forudgående aftale, ellers afsendes varer altid direkte til afhentning på nærmeste posthus/afhentningssted.

Med Post Danmark leveres varen til afhentning på nærmeste posthus, normalt dagen efter afsendelse. For alle bestillinger over 50 kg. gælder det, at levering garanteres til dør i gadeplan eller til fortovskant, mindre pakker vil dog typisk blive leveret til nærmeste posthus eller pakkecenter. Er varen for tung til én person eller er adgangsforholdene besværlige, skal du være klar til at yde assistance til transportøren. Er du i tvivl så kontakt kundeservice, der vil hjælpe dig med at finde en løsning.

Vi anbefaler alle vores kunder at vente med at bestille en VVS-installatør til varen er modtaget og bekræftet i god stand.

Såfremt den eller de bestilte varer antager en samlet størrelse eller vægt (over 30 kg), der er for stor til at kunne blive fragtet med DHL/GLS/Post Danmark, vil forsendelsen foregå via Danske Fragtmænd, Alpi eller DSV. I dette tilfælde vil du blive kontaktet af Xolight for at få oplyst, hvad fragten er via et af nævnte selskabers billigste fragtløsning. Denne pris er afhængig af størrelsen og vægten af forsendelsen og hvor langt varen/varerne skal fragtes. Når den eller de bestilte varer fordrer, at fragten skal ske med Danske Fragtmænd, Alpi eller DSV, er aftalen ikke bindende for Xolight, før du har accepteret at betale for denne fragtform.

Bad & Stil Aps køber vores varer ved flere forskellige leverandører. Nogle varer sendes direkte fra leverandøren, andre sendes fra vores eget lager, derfor kan valget af transportør variere. Varens størrelse afgør også, om den skal sendes som pakke eller på en palle. Derfor kan leverancer både foregå via posten, pakkebud eller fragtmand. Det kan også variere om varen leveres direkte til adressen eller om den lægges til afhentning på et lokalt posthus eller pakkeshop.

Vi forsøger altid at samle varerne i færrest leverancer og advisere om leveringsdag og leveringsmetode. Vi ønsker at modtagelsen af varerne foregår så enkelt og hurtigt som muligt for dig som kunde.

Hvis man ønsker sin ordre leveret, uden at man er hjemme (flexlevering), skal man skrive i kundekommentar:
“Må stilles uden kvittering” eller fx “Sæt den ved garagen”. Hvis man vælger denne løsning, er det på eget ansvar. Man frasiger sig retten til at reklamere over mangler og skader, da fragtmanden eller Bad & Stil ApS ikke kan holdes til ansvar for varer, der er sat uden opsyn. Bad & Stil ApS afviser alle reklamationer, der måtte komme i forbindelse med dette.

Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Bad & Stil ApS. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Bad & Stil ApS side, er denne af vejledende art.
Bad & Stil ApS indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Forbehold
Alle ordrer behandles med forbehold for force majeure.

Sådan returnerer du en vare
Kontakt xolight.dk ved at sende en e-mail til info@xolight.dk. Skriv i emnefelt: Returnering af “angiv faktura nummer” (Afvent herefter nærmere instrukser, før du returnerer varen, da afvigelser fra vores returneringsprocedure øger ekspeditionstiden).

Ønsker du at fortryde dit køb, anbefaler vi, at du benytter vores Standardfortrydelsesformular
Sørg for at varen er forsvarligt pakket ind. Vedlæg kopi af faktura hvorpå det fremgår, hvorfor varen kommer retur. Herved oplys om beløbet skal refunderes eller varen skal ombyttes, i så fald til hvilken vare, der skal ombyttes til. Ved refundering venligst oplys om beløbet kan refunderes til det betalingskort, som blev brugt ved bestilling ellers oplys ønsket registreringsnummer og kontonummer.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller ved at aflevere varen personligt hos os i butikken.

Returneringsadresse (Vores Partner):
Bad & Stil® Flagshipstore
Østerbrogade 202
DK 2100 København Ø

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen, f.eks. under montering af tredjemand, da skaden derved er en forsikringssag. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Du kan også klage over en fejllevering, hvis varen ikke har været monteret eller taget i brug.

Bad & Stil ApS skal kontaktes inden varerne sendes retur. Har du fået defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du at reklamere over en vare, anbefaler vi at du benytter vores reklamationsformular med angivelse af fejlen og kopi af den oprindelige kvittering, for at give en hurtigere sagsbehandling. Efter du har benyttet vores reklamationsformular til at oprette en reklamation, vil du blive kontaktet af xolight.dk hurtigst muligt. Vi vil herefter give dig instruktioner om den videre proces. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til vores Partner:
Bad & Stil® Flagshipstore
Østerbrogade 202
DK 2100 København Ø

BEMÆRK: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvis varen er blevet skadet under transporten, er det bedst at klage hurtigst muligt. Bad & Stil ApS kan ikke holdes ansvarlig for varer, kunden selv har givet sit samtykke på “må stilles uden kvittering”.
Hvis du tilkalder en VVS installatør eller anden form for fagfolk til at hjælpe dig, er det på egen regning hele vejen igennem. Såfremt du ikke selv kan skifte delene, skal du underrette os, og vi sender dig en returlabel til den defekte vare.
Vi anbefaler på det KRAFTIGSTE, at man ikke tager en vare i brug, før reklamationen er færdigbehandlet.

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, tlf. 41715000, Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@xolight.dk.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Som privat kunde har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler på xolight.dk.
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du:
1. har modtaget din vare
2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. For at lette håndteringen anbefaler vi, at du benytter vores standard returformular, eller skriv en e-mail til info@xolight.dk
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse/vare og her via link.

Har du sendt en vare retur vil du altid få tilsendt en e-mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Tilvirkningskøb
Varer, der skal fremstilles efter ordre eller tilpasses efter dine individuelle behov, ydes der ikke fortrydelsesret på, hvis udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt.

Fordi tilvirkningskøb produceres specielt til dig, beder vi om indbetaling af et depositum på 50% af ordrebeløbet. Dette skal ske til vores bank, før ordren kan igangsættes.
Ordren er ikke gældende før modtagelsen af depositum, hvorfor leveringstid regnes fra dato for modtagelsen af depositum.

Depositum indbetales til, Jyske Bank, reg.nr. 7854 konto nr. 1385437.
Husk at mærke indbetalingen med ordrenummer.

BEMÆRK: Vi kontakter dig med henblik på at få en særskilt, skriftlig accept af forudbetalingen.

Obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Ved returnering anbefaler vi at genplacere varen i producentens originalemballage og forsvarligt indpakke varen i korrekt fragtemballage. Du opfordres til ikke at påklistre mærkater eller skrive direkte på producentens originalemballage. Dette skal ske på fragtemballagen. Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for badmøbler, badekar og sanitet.
Udgifterne for returnering af disse varer forventes højst at beløbe sig til ca. 500,- DKK.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til vore Partner:
Bad & Stil® Flagshipstore
Østerbrogade 202
DK 2100 København Ø

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående
adresse, dog kun mod forudgående aftale.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder
vores formular/standardfortrydelsesformular eller vedlægger kopi af faktura.

BEMÆRK: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Håndtering af personoplysninger
For at du kan indgå en aftale med, xolight.dk via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer, mail-adresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Xolight, Xolight.dk og opbevares i 15 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Bad & Stil ApS direktion har adgang til de oplysninger der registreres om dig, de vil til enhver tid være fortrolige.

Vi opbevarer eller transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysningerne afgivet til, Xolight.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

På Xolight.dk benytter vi logstatistik. Dette er et system, som indsamler oplysninger om eks. hvor mange besøgende, der har været, hvor de kommer fra osv. Formålet med logstatistikken er at kunne optimere funktionen af websitet til gavn for kunderne.

Ingen personlige oplysninger, der registreres hos Xolight.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Xolight.dk.

BEMÆRK: vi samarbejder med Trustpilot og videregiver en e-mailadresse for at indsamle kundeanmeldelser.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling benyttes en sikker, krypteret og PBS-godkendt metode gennem Webshopsystemet.

Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Indsigelse mod registrering
Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen hos Xolight.dk. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og du kan i den forbindelse altid sende en e-mail til info@xolight.dk eller ringe på telefonnummer +45 3920 5084

Dataansvarlig er direktør Henrik Staunstrup.

Som registreret hos, Xolight.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du ønsker en kopi af ordrebekræftelse, kan du få denne tilsendt. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til, xolight.dk via e-mail: info@xolight.dk.

Persondatapolitik hos Xolight.dk
Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Xolight.dk se af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.
Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.
Xolight.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

Besøger vores hjemmeside

 • Gennemfører et køb af vores produkter
 • Opretter en kundekonto
 • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
 • Anmelder vores hjemmeside
 • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.xolight.dk er Hørskætten 18, DK-2630, Taarstrup, København- CVR. Nr. 25494067.

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse. Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.
Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 72 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.
Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. PostNord, Alpi og Blue Water med henblik på levering af dine indkøb.
Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden TrustPilot.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

At få slettet persondata
Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@xolight.dk

Anvendelse af Cookies
Xolight.dk anvendes cookies med det formål at skabe øget brugervenlighed.

Du kan slette cookies i Internet Explorer under menuen »Funktioner« – »Internetindstillinger« – »Slet cookies«.

Force Majeure
Alle ordrer behandles med forbehold for force majeure , herunder krig, andre uroligheder, naturkatastrofer, strejker og lockout, svigtende forsyninger af råmaterialer, ildebrand, beskadigelse af leverandørers produktion, svigtende transportmuligheder, import / eksport forbud eller enhver anden begivenhed, som hindrer eller begrænser vores muligheder for at levere varen.

Xolight.dk er i tilfælde af force majeure uden ansvar for ethvert tab hos køberen som følge af manglende levering.

close